Gå til innhold

Organisasjonsseminaret 2016!

Publisert fredag 18. mars 2016

KLART FOR NYTT ORGANISASJONSSEMINAR!

Også i 2016 blir det Organisasjonsseminar. Denne gangen skal vi være på Radisson Blu Hotel Oslo Airport, som ligger vis-a-vis Terminalen på Oslo Lufthavn Gardermoen. Vi lager et spennnende og interessant program, som vi tror dere kommer til å sette pris på. 

Sted: Radisson Blu Airport Hotel , Oslo Gardermoen

Dato: 15-17. April 2016

Tid: Se lenger ned, eller trykk her

 

Hva er organisasjonsseminar

Hvordan kan vi bli en enda bedre organisasjon? Hvordan kan vi levere et best mulig tilbud til medlemmene våre? Det er dette organisasjonssemionaret handler om. 

Det blir foredrag og workshops. Og vi vil gjøre ekstra stas på deg som tillitsvalgt! Derfor blir det både festmiddag og god mat. Og kanskje en og annen overraskelse. 

Denne gangen vil vi legge opp programmet slik at det blir varierte foredrag. For deg som er ny, og for deg som er litt mer erfaren!

Hvor mange kan vi dra fra hvert lokallag?

Det er bare to begrensninger på hvor mange hvert lokallag kan sende; plass på hotellet, og økonomien til laget deres.

Heldigvis har vi reservert mange rom. Så det skal være plass til bortimot alle som kommer. Dersom det allikevel skulle bli trangt, vil vi prioritere det slik at alle lagene får noen plasser.

Dersom dere lurer på hvor mye penger dere har, kan dere ta kontakt med Eirik på [email protected]

Hver deltaker på møtet vil koste 1500 kroner. Det inkluderer reise og opphold. Reisen får dere refundert etter møtet dersom dere bruker billigste reisemåte. For spørsmål om reise, eller behov for at vi bestiller billetter for dere, ta kontakt på [email protected]

Hva koster det?

Lokallaget betaler 1500 kroner pr. person. Det inkluderer reise og opphold. Merk at det ikke er du personlig som skal betale, men lokallaget ditt. 

Dersom dere trenger hjelp til å bestille billetter kan dere ta kontakt med kontoret.

Hvor melder vi oss på?

Påmeldingsskjema finner du her

Når må vi være der? 

Programmet starter ikke før på lørdag den 16. klokken 09.00, så du trenger ikke være der før da. Men vi håper så mange som mulig har lyst til å komme på fredagen. Vi kommer til å være på plass fra klokken 19.00, og vil ha et opplegg for å bli kjent. Middagen serveres klokken 20.00. 

Vi legger det opp på denne måten, sånn at alle skal kunne delta. Selv om det er skole eller jobb på fredag. 

Møtet er ferdig klokken 15.00 på søndag.

Hvordan kommer vi oss til møtet?

Du er selv ansvarlig for å bestille din egen reise. Husk at NCFU bare refunderer billigste reisevei. Fly er tillatt dersom du må reise langt. Er du usikker, kontakt kontoret på [email protected].

Hvis du reiser med fly, trenger du bare spasere over veien foran flyplassen. Hvis du kommer med tog, flytog eller buss, gjør du igrunn det samme. Det har aldri vært enklere å komme seg til organisasjonsseminaret enn det er i år. 

Landsstyremøtet

På søndagen for møtet vil det også bli avholdt et landsstyremøte, hvor vi blant annet skal behandle retningslinjer for NCFU. 

 

Påmeldingsskjema finner du her