Gå til innhold
IMG_3068

Klart for sommerleiren 2011!

Publisert mandag 6. juni 2011
For 17. året på rad arrangeres en leir for ungdom med cøliaki på Elverum Folkehøgskole. Siden dette arrangeres år etter år må det jo være populært! I fjor var vi 50 unge og glade cøliakere som stod på toppen av Galdhøpiggen. Det var sykt gøy! Hvilke opplevelser får vi i år da mon tro?

Uansett om du sitter der hjemme og mener at cøliaki ikke er noe problem eller om det er en stor utfordring, vil totalopplevelsen av denne leiren gi deg et minne for livet.  Så ta sjansen! Meld deg på NCFU Sommerleir 2011. Vi lover deg noen fantastiske dager på Elverum!

Gå rett til påmeldingsskjema

På denne sommerleiren vil det skje utrolig mye kult.  Først og fremst så trenger du ikke tenke.  Du kan spise alt, tenk deg det: Absolutt alt er glutenfritt. Alt er ordnet og tilrettelagt så det er bare for deg å kose deg.  Fra lørdag 25. juni klokka 12 til onsdag 29. juni klokka 12 vil vi i NCFU gi deg et program fullspekket med opplevelser. Blant annet: Ta sjansen!

Into the blue, er et engelsk uttrykk som forteller at man reiser til det ukjente.  Derfor åpner leiren med en ”blåtur” til et leirsted i Trysil hvor det skal blant annet raftes!  Vi skal hive oss ned Trysilelva i gummibåter og oppleve adrenalinet stige.

 

Elverum folkehøgskole vil ellers være stedet hvor vi oppholder oss og her vil det bli servert deilig glutenfri mat til enhver tid, man vil sove på 4-manns rom og ting vil skje parallelt som skolen skinner! Aktivitetene vil både være sosiale og faglige.  Vi ønsker å ha noen overraskelser til dere som kommer, men vi kan nevne stikkord som såpefotball, grilling, bading og sandvolleyball.  De faglige aktivitetene vil kunne gi deg økt kunnskap om cøliaki gjennom interaktive foredrag om reising i Sør-Amerika, viktigheten av holdninger og masse kokkelering av ulike spennende retter med fokus på god smak og enkelhet.

Det er fortsatt ledige plasser så ikke nøl, ta sjansen. Meld deg på NCFU Sommerleir 2011!  En sommer uten leiren på Elverum er ikke en ordentlig norsk sommer. 

Vi sees!

Prisen i år vil ligge på 750 kr per deltaker.  Og her er all kost og losj inkludert!  Alle reiseutgifter over 500 kroner dekkes også av NCFU, så derfor håper vi på deltakere fra Nordkapp til Lindesnes. Les mer om reiseutjevninga vår her. Les også våre retningslinjer for reiserefusjon før du legger ut på tur. Ikke la lang reisevei og høye reisekostnader stoppe deg. De deler vi på!

De som melder seg på vil motta et informasjonsbrev med ytterligere informasjon om leiren, reising og lignende.  Har du noen praktiske spørsmål ellers, bare ring Synne Rødø på 90916009 eller stil spørsmål i forumet under artikkelen. 

 SOMMERLEIREN ER FULL. PÅMELDINGEN ER STANSET.