Gå til innhold
IMG_2072

Klart for påmelding til Sommerleir!

Publisert søndag 14. april 2013
Da er det nok en gang klart for NCFUs tradisjonsrike sommerleir! Som alltid før blir det på Elverum Folkehøyskole. Datoen du må sette av er 22-26. juni.

NCFU feirer i år 10 år. Og det hele startet med en sommerleir på Elverum. Det skal vi feire som best vi kan. Naturligvis med en heidundrandes sommerleir på Elverum. 

Programmet er ikke helt klart enda. Men vi kan røpe at det blir bursdagsfeiring, masse god glutenfri mat, spennende konkurranse, bakekurs og mye annen moro. Leiren koster 900 kroner. Det dekker mat, opphold og alle aktiviteter. I tillegg må du betale reisen selv. Men med vår reisedekningsordning får du refundert alle utgifter over 500 kroner. Så det skal være enkelt og rimelig å komme seg på leir enten du bor på Elverum eller i Alta. Les mer om reisedekningsordningen her. 

Du må selv ta ansvar for å bestille billetter. Du får dem kun refundert om bruker billigste reisemåte. Reiser du med fly må du bestille billetter så raskt som mulig. Det vil i år ikke bli satt opp fellesbuss. Enkleste reisevei til Elverum er derfor med Elverumsekspressen. Den går fra Oslo bussterminal klokken 11.20. Og stopper ved Quality Airport Hotel Gardermoen klokken 11.55. Fra Gardermoen til Quality Airport Hotel går det shuttelbusser. Du har selv ansvar for å bestille billeter så du rekker denne bussen, eller er på Elverum til senest klokken 13.30 dersom du benytter annen transport. Se nettbuss sine sider for mer info

Hjemreise fra Elverum klokken 11.50 med Elverumsekspressen, onsdag 26. juni. Den er på Quality Airport Hotel klokken 13:50. I Oslo 13:50.

Påmeldinsskjema finner du her