Vinterleir 2024

Vinterleir er arrangementet hvor NCFU drar på hyttetur. Leiren finner sted årlig i slutten av januar, og strekker seg over en langhelg. Stedet varierer, men leiren finner alltid sted i nærheten av et større kjent alpinanlegg. Her er det gode muligheter for både slalåm, langrenn og andre gøye vinteraktiviteter. I 2024 vil vinterleir bli avholdt 25.-28. januar

Vinterleir 2025 blir avholdt 23.-26. januar 2025


Organisasjonsseminaret

Organisasjonsseminaret er et arrangement hvor vi kan lære mer om hvordan det er å være tillitsvalgt i NCFU. Du kan for eksempel lære hvordan du arrangerer et treff eller hvordan du kan bruke sosiale medier. Lurer du på om du kanskje skulle stilt til valg og være emd i styret i lokallaget ditt? Da er OrgSem en fin måte å bli kjent med NCFU, menneskene som er der og hvordan ting gjøres. Hit kommer folk fra hele landet for å dele erfaringer, gjennomgå kursing og lære av hverandre. I tillegg står god mat, sosiale aktiviteter i fokus. I 2024 vil organisasjonsseminaret bli avholdt 05.-07. april. 

alt

 


Glutenfri på 1-2-3

Glutenfri på 1-2-3 er et kurs for deg som er ny i NCFU, for deg som skal flytte hjemmefra eller for deg som vil lære å leve et glutenfritt liv på egenhånd. Helgen består av en god blanding av fagfolk og unge cøliakere som deler sine opplevelser. Det blir også matlagingskurs og gode måltider sammen. I 2024 vil Glutenfri på 1-2-3 bli avholdt 19.-21. april og 06.-08. september 

alt


Sommerleir

Sommerleir er NCFU sitt største arrangement. Leiren tar plass på idylliske Elverum Følkehøyskole i slutten av juni. Her blir det morsomme aktiviteter, workshops, god glutenfri mat og masse annet gøy! Hvert år drar vi en natt på blåtur, der vi reiser bort fra skolen vi sover på og drar på tur isteden., da sover vi typisk i telt eller en hytte. Det er ett varierende program med aktiviteter både på dagtid og kveldstid, så her er det virkelig noe for alle! I 2024 vil sommerleiren bli avholdt 26.-30. juni. 

alt


Helg 20/30

Helg 20/30 er treffet for medlemmer i både NCFU og NCF der det skapes en arena for å bygge langvarige vennskap, lage god mat og ha det gøy sammen. i 2024 vil helg 20/30 bli avholdt 18.-20. oktober.

alt


Landsmøtet

Landsmøtet arrangeres på høsten hvert år, og her får du som medlem muligheten til å påvirke hva NCFU skal jobbe med fremover. Det er en helg fylt med sosial hygge, god mat, kursing og møteaktiviteter.

Landsmøtet arrangeres fra fredag til søndag, og er gratis for alle medlemmer NCFU. I 2024 vil landsmøtet bli avholdt 08.-10. november. alt


I tillegg til alt dette har vi også treff i lokallagene. 

Vi har lokallag flere steder rundt i landet. Det er medlemmer som står for organisasjonen.

Alle våre lokale arrangementer lages av lokallag som består av helt vanlige ungdommer med cøliaki. Det er lokallagene som tar initiativ og gjennomfører de lokale treffene. Det er derfor et stort mangfold av aktiviteter med alt fra bakekurs til paintball. Vi legger til rette for at du møter folk med cøliaki på din egen alder. Å kunne dele erfaringer, snakke og kjenne at man ikke er alene om å ha en ekstra hverdagsutfordring er veldig nyttig for de fleste som deltar!

Vi er helt sikre på at alle som deltar på treff og arrangementer med oss, drar hjem og er litt tryggere på egen diagnose!
Alle emdlemmer har mulighet til å bli med i et lokallag! og hvis det ikke er lokallag der du bor, kan du være med og starte et.

Følg oss på instagram for å se når vårt neste treff er!