Vi ankom Stockholm og Långholmen hotell fredags kveld, og ble veldig imponert. Hotellet vi skulle bo og være på var et gammelt fengsel, som hadde blitt pusset opp og gjort om til et hotell. Her var det en kul og spesiell arkitektur og en spennende atmosfære. 

Lørdagen skulle SCUF holde sitt årlige forbundsmøte, som vi skulle få delta på. Dagen startet med litt deilig fika, sammen med resten av deltakerne på møtet, før selve møtet begynte. Der skulle de gå gjennom forskjellige viktige saker, som valg av nytt styre. Der fikk vi se at SCUF er ganske lik, og gjør en del likt som vi gjør i norge. Men vi har også våre forskjeller, og ser at vi kan lære av hverandre og utveksle erfaringer. 

Da møtet var ferdig nøt vi en deilig lunsj, etterfulgt av noen spennende workshops. Der var hovedfokuset på å få flere aktive medlemmer, hvordan de kunne nå ut til flere, samt en idemyldring på kule treff. Det var spennende å høre deres tanker om dette, og vi kommer nok til å ta med oss noen ideer derfra. I tillegg har vi kommet med noen ideer og tips om hvordan vi gjør ting i Norge, som vi håper de kan få bruk for i sitt arbeid videre. 

Etter en dag fylt med møter og workshops var det klart for litt avslappning og gøy i stockholm. Vi tok turen inn til sentrum, og spilte en runde med Lazertag. Her koste vi oss masse. Etter dette tok vi turen til Urban Deli for en deilig middag. Her var det mye spennende mat, og det var en deilig middag sammen med SCUF. 

alt

Dagen etter startet vi med litt frokost på hotellet, før vi dro videre til SCUF sitt kontor i Stockholm sentrum. Der fikk vi en liten omvisning, før vi ble med på enda en liten Workshop. Her var vi med på å klargjøre perle-sett. Dette var små poser med perler, nok til et armbånd, med ordet “Celiaki” skrevet på. Dette lager SCUF, og selger til sine medlemmer. Pengene går til forskning på Cøliaki. Dette holdt vi på med i noen timer, med deilig tradisjonell SCUF musikk i bakgrunnen. Vi avsluttet helgen med en god lunsj før vi etter hvert tok turen tilbake til Norge igjen.

alt

Hilsen sentralstyremedlemmer Lena Alexandra og Karoline