Det blir en felles avreise fra Trondheim fredag 22, for de som kommer herfra. For resten blir det felles oppmøte i Åndalsnes sentrum. Det blir også felles transport hjem til Trondheim fra Åndalsnes rundt kl.14, søndag 24. Nøyaktige klokkeslett og mer info om dette vil komme i en infomail til de påmeldte. 

Vi ønsker også at det skal være så enkelt som mulig for alle å kunne delta, vi refunderer derfor alle reisekostnader over 500 kr, så lenge du har valgt billigste alternativ 

Vi håper du vil være med oss på denne spennende helgen i Åndalsnes! Om du lurer på noe om helgen, gjerne ta kontakt med Karoline Reimers på tlf. 41223590. 

Det er begrenset med plasser, så her gjelder det å melde seg på fort ;) Påmeldingsfristen er mandag 18.september!

(Om noen ikke ønsker å være med å klatre via ferrata, er du fortsatt hjertelig velkommen! Vi finner et annet alternativ da<3 )

Påmelding sendes til trondelag@ncfu.no. Der ønsker vi å vite navn, alder, telefonnummer, navn og telefonnummer til foresatte om du er under 18, andre allergener, om du har deltatt på treff med oss før, hvor du reiser fra, og om du ønsker å sitte på med felles bil fra trondheim. Gjerne skriv det inn om det er noe med du tenker vi trenger å vite.