NCFU ønsker deg som er nydiagnostisert og deg som ønsker å lære mer om cøliakidiagnosen velkommen til kurshelg i Trondheim på Scandic Nidelven. Det blir en fullpakket helg med spennende foredrag og sosialt samvær! Hvis du bor langt fra Trondheim tilbyr vi reisedekning.

Vi vil fokusere på hvordan det er å være ny i cøliaki gamet og dere skal få et innblikk i hvordan vi kan leve et godt liv uten gluten. Det handler om å ikke se begrensninger, men heller fokusere på mulighetene og se det positive ved å ha cøliaki. Sett av helgen 22.-24 april og bli med på en spennende helg der du kan bli kjent med andre i samme situasjon som deg.

Kurshelgen er helt gratis, og NCFUs reiseutjevning sørger for at du ikke trenger å betale mer enn 500,- kr for reisen - uansett hvor i landet du reiser fra! 

Les mer om reiseutjevning her. For å melde deg på kurset må du være, eller bli medlem i NCFU. 

Lurer du på noe angående kurshelgen? 

Ta kontakt med :

Lena Alexandra på 99418844 eller lena.alexandra@ncfu.no

Franziska på 90788018 eller franziska@ncfu.no

Praktisk info

For påmelding trykk her

Det er valgfritt om man vil møte Fredag til en uformell middag som begynner 19.30 eller til møtestart kl 10.00 lørdag.

Vi er ferdig kl 15.00 på søndag. 

Påmeldingsfrist er 1. april.

Reiseutjevning: Reiser du langt skal du slippe å betale mer enn 500 kroner uansett hvor i landet du reiser fra. Ta derfor vare på kvitteringer eller annet bevis på at reisen din er betalt. Les mer om reiseutjevning på våre hjemmesider.

Kurset er for medlemmer av NCFU og som er mellom 15 og 25 år