Vi tar turen til Kongsberg og Quality Hotel Grand. Organisasjonsseminaret er stedet hvor alle tillitsvalgte møtes for å lære nye og spennende ting, møte tillitsvalgte fra hele landet og lære av hverandre. Som alltid blir det god mat, og et program hvor vi også satser på å ha det moro!

Organisasjonsseminaret er gratis for alle lokallag, og dere kan sende så mange tillitsvalgte dere ønsker. Vi tar bare forbehold om at det er ledige plasser, og hvis det blir stor pågang vil vi sørge for at alle lokallagene får sjans til å delta. Men det pleier ikke å være noe problem! Påmeldingsfrist er 24.03.2023.

Reise legger du som vanlig ut for selv og får refundert i etterkant. Reisen må bestilles 3 uker i forveien, og dere må passe på å bestille det billigste alternativet. Les retningslinjer for reiserefusjon her

Vi håper du vil sette av tid til å være sammen med oss i Kongsberg!

 

SPØRSMÅL OG SVAR

Q: Hvem er organisasjonsseminaret for?

A: Seminaret er for alle tillitsvalgte i lokallag i NCFU. 

 

Q: Hva gjør man på organisasjonsseminaret?

A: Her blir det grunnskolering for alle nye tillitsvalgte. Vi lærer om nye ting som har skjedd siden forrige gang. Og vi deler positive og negative erfaringer med hverandre, og sparker igang kampanjer og satsningsområder. Også skal vi ha det moro!

Q: Når starter vi?

A: Vi starter seminaret på lørdag klokken 09.00. Så du må være her senest da. Men vi oppfordrer alle til å komme til kongsberg innen klokken 19.00 på fredag, dersom det lar seg gjøre ift. jobb og skole. Da blir det middag!

Vi er ferdige etter klokken 15.00 på søndag. 

 

Q: Hvordan kommer vi oss til Kongsberg?

A: Du er selv ansvarlig for å bestille reise, og du må bestille billigst mulige billetter. Vi oppfordrer deg til å bestille billeter så raskt som mulig og å bruke ungdomsbillett. Billetter bestilt etter 24. april vil som hovedregel ikke refunderes. Regler for reiserefusjon kan du lese her og vi ber alle lese gjennom dem selv om du har deltatt på treff med NCFU før. (NB! Det er ikke egenandel for å reise på dette arragementet; all reise dekkes 100%).

 

Q: Hva må vi ha med oss?

A: Klær du trenger for å være innendørs i to dager, toalettsaker og kanskje et litt penere antrekk til lørdag. 

 

Q: Hvor mange kan vi dra fra hvert lokallag? 

A: I utgangspunktet så mange dere ønsker. Det er ingen begrensninger men sjekk med lokallaget ditt før du melder jeg på. Hvis det blir så stor pågang at det blir fullt, må vi prioritere slik at alle lokallag blir representert.