Vi tar turen til Lillestrøm og Thon Hotel Arena. Organisasjonsseminaret er hvor alle kan møtes og lære nye og spennende ting om hvordan NCFU og organisasjonen fungerer! Du kan møte tillitsvalgte fra hele landet og lære av hverandre. Som alltid blir det god mat og  et program hvor vi satser på å ha det moro!

Organisasjonsseminaret er gratis for alle. Vi oppfordrer alle tillitsvalgte å delta på dette, selv hvis du har vært med i NCFU lenge. Programmet vil være tilpasset både nye og “gamle” NCFU’ere. Påmeldingsfristen er 01. mars 2024,

Reise legger du som vanlig ut for selv og får refundert i etterkant. Reisen må bestilles 3 uker i forveien, og dere må passe på å bestille det billigste alternativet. Husk at det holder med en liten bag eller koffert som får plass i hattehyllen for en helg. Vi betaler ikke for ekstra kolli

Når du bestiller reise med fly, er det viktig at du sjekker ulike flyselskap og bruker rabattkoder og ungdomsbillett for å finne den billigste billetten. Pass på å ikke legge ekstra kostnader som setereservasjon. Noen eksempler på rabatter ser du her:
Ungdomsbillett på SAS 
Rabattkode UNDER26 hos norwegian

Les retningslinjer for reiserefusjon her

Vi håper du setter av tid til å være sammen med oss i Lillestrøm!


Ofte stilte spørsmål:

Hvem er organisasjonsseminaret for?
Seminaret er spesielt tilpasset tillitsvalgte, men er åpen for alle medlemmer. 

Hva gjør man på organisajonsseminaret?
Her er det grunnskolering for alle nye tillitsvalgte. Vi lærer om nye ting som har skjedd siden forrige gang. Vi deler positive og negative erfaringer med hverandre, og sparker i gang kampanjer og satsningsområder. Også skal vi ha det moro!

Når starter vi?
Vi starter seminaret klokken 09.00 på lørdag. Så du må være her senest da. Men vi oppfordrer alle til å komme til Lillestrøm innen klokken 19.00 på fredag, dersom det lar seg gjøre mtp jobb og skole. Da blir det middag! 
Vi er ferdige etter klokken 15.00 på søndag

Hvordan kommer vi oss til Lillestrøm?
Det er gode togforbindelser til Lillestrøm. For de som tar fly er det direkte tog fra Gardermoen til Lillestrøm togstasjon. 

Hva må vi ha med oss?
Klær du trenger for å være innendørs i to dager, toalettsaker og kanskje et antrekk du føler deg litt flottere i, til lørdagen.

Hvor mange kan dra fra hvert lokallag?
I utgangspunktet er det ingen begrensning

Kan jeg velge hvem jeg skal dele rom med? 
Du kan sende inn ønsker til Synthia så skal hun prøve å imøtekomme alle ønsker. Det kan hende at ikke alle ønsker blir oppfylt. Dette må sendes på mail innen 22. mars