Helgen 26.-28. april skal vi være på Bøleråsen skole, som ligger i Langhus, ca 37 minutter fra Oslo sentrum. I løpet av dette treffet skal vi lære litt om glutenfri bakst med et bakekurs, og kose oss masse med spill, moro og ekstremt god mat. Ikke nok med det - lørdagen skal vi tilbringe på Tusenfryd!

Ettersom vi er mange lokallag som samarbeider om dette treffet, vil det være begrenset med plasser på arrangementet. Disse fordeles ut fra lokallag. Alle som melder seg på blir satt på venteliste med en gang, og får tildelt plass forløpende etter en rettferdig fordeling mellom lokallagene.

 

Deltakeravgift

Arrangementet er gratis å delta på - vi dekker opphold, mat og alle aktiviteter! I tillegg dekker vi all reise over 300 kroner. Det vil koste deg maks 300 kroner å delta på Østlandsleiren, uansett hvor i landet du reiser fra. Du kan lese mer om reiseutjevning og reiserefusjon på denne lenken.

Husk at det kun er billigste reisevei som blir dekket, og at det ikke er nødvendig med innsjekket bagasje for én helg.

 

Fellesbuss

Det vil bli satt opp buss fra Gardermoen via Oslo bussterminal til Bøleråsen skole, tur/retur. Vi anbefaler alle som reiser med fly til Gardermoen å bestille med forventet ankomst senest 30 minutter før oppsatt buss. For alle som skal reise fra Oslo bussterminal anbefaler vi at alle møter senest 15 minutter før avgangstid. Dersom du har lang reisevei anbefaler vi at du pakker med deg en liten matpakke. 

 

Busstider fredag:

Avgang fra Oslo lufthavn Gardermoen 15:20

Avgang fra Oslo Bussterminal 16:00
 

Busstider søndag:

Avgang fra Bøleråsen 13:00

 

Du kan melde deg på via denne lenken, eller i påmeldingsskjema nederst på denne siden. 

Påmeldingsfrist er 08.04.2024

 

Ta kontakt med Rowdy van Zweinen for spørsmål angående leiren:

E-post: rowdy@ncfu.no

Tlf: +47 95862523