Arrangementet er GRATIS for medlemmer i NCFU. Mulighet for deltagelse i alle aldre. OBS: De under 18 år må få underskrift av foreldre på et egenerklæringsskjema. Sendes på e-post til de det gjelder.

Til Paintball må dere ta med hansker, lue / hettegenser og gode sko samt klær som tåler en vask. De har kjeledresser, men har man uflaks kan farge gå igjennom.

NB! Om dere tar med drikke så er det bare lov med plast eller bokser ikke glass, samt husk å rydd etter dere og ta med all søppel.

HUSK: Du kan bli spurt om å vise legitimasjon.

Sikkerhetsinformasjon kommer på e-post.

Etterpå drar vi på en restaurant i Asker og spiser god glutenfri mat

Man kan være med på paintball, restaurant eller begge deler. 

 

Påmeldingsfrist: 22/4

 

Send mail/melding for påmelding og/eller om du lurer på noe! :)

Kontaktinformasjon:

Haakon Sotlien, Styremedlem NCFU Oslo og Akershus

E-post: oa@ncfu.no

Tlf: 413 47 121

 

Oppmøte blir klokken 15:30. Det er mulighet for å ta kollektivt til Asker og mot gården. 

Det er mulighet for å kjøre bil helt frem. Veibeskrivelse fra Oslo: Kjør E18 mot Drammen, ta av andre avkjørsel til Asker, det står Asker Borgen Dikemark på skiltet, Kjør mot Dikemark, passèr Rema 1000, ta av til høyre i Ånnerudveien over broen, hold til venstre inn i Gamle Drammensvei og følg veien (en god bit sving ikke over noen broer). Ta av til høyre i Jerpåsveien og kjør denne veien til du ser mange postkasser. Der kjører du veien rett oppover.  Den store bygningen med klokketårn er Dynamic Events! Inngang på” klokketårnsiden”!