Fyll bagasjen med sommerklær og eventyrlyst, og pass på å ha rom til å ta med deg flotte opplevelser og nye vennskap. Vi skal lage den beste sommerleiren, og trenger derforr at DU blir med. I år har vi spennden aktiviteter med Elverum FHS, vi skal ut på tur, ha ulike workshops og gode foredrag. En bedre måte å starte sommerfeiren på finnes ikke!

Leiren koster 950 kroner hvis du melder deg på før 1. juni, og 1250 kroner etter 1. juni. Med NCFU sin reisefordelingsordning vil ingen måtte betale mer enn 500 kroner i reise, uansett hvor i landet du kommer fra. 

Et bilde som inneholder gress, tre, utendørs, person

Automatisk generert beskrivelse

Hva gjør vi egentlig på leir?

Noe av det viktigste NCFU gjør, er å legge til rette for at man kan møte andre cøliakere på både lokale og nasjonale treff. På disse treffene deler vi erfaring, blir trygg på egen diagnose og har det gøy samtidig. På sommerleiren vil det foregå en rekke spennende sosiale, sportslige og kreative aktiviteter. Det vil også være fokus på erfaringsutveksling og livsmestring knyttet til det å leve med cøliaki. på sommerleir blir vi opp til 80 deltakere fra 15 til 26 år.

Et bilde som inneholder person, gress, posere, utendørs

Automatisk generert beskrivelse

Deltakeravgift:

Vi har lav, fast pris på sommerleiren. Det koster bare 950 kroner å delta. Det dekker opphold, mat og alle aktiviteter!

I tillegg dekker vi all reise over 500 kroner. Det vil si at det koster deg maks 1450 kroner å delta på sommerleiren, uansett hvor i landet du reiser fra. 
Du kan lese mer om reiseutjevning og reiserefusjon her

Fellesbuss:

Det vil bli satt opp buss fra Oslo Bussterminal, via Gardermoen til Elverum. Denne koster 200 kroner tur/retur og kan legges ved som en del av reiseutgiftene i reiseutjevningen. Vi anbefaler alle som reiser med fly til Gardermoen å bestille med forventet ankosmt senest 30 minutter før oppsatt busstid (se under).

På returreisen anbefales å beregne god tid, da bussen av ulike årsaker kan bli forsinket. 

Bussen går kl 13.00 fra Oslo Bussterminal, kl 13.45 fra Gardermoen og kl 15.30 på skysstasjonen i Elverum sentrum.

Bussen går tilbake fra sommerleir 02.juli kl 12.30 

NB! Skal du delta på fellesbussen, velger du dette ved påmeldingen og og betaler 200 kroner. Altså totalt 1150 kroner om du betaler før 1. juni, eller 1450 kroner om du betaler etter 1.juni. 

Påmeldingsfrist:

16. juni 2023! Dette er også fristen for å bestille reise dersom du vil få den dekket med reiseutjevning. 

DETTE VIL DU IKKE GÅ GLIPP AV!