Pakk bagasjen din med sommerlige klær og eventyrlyst, og sørg for å ha plass til å fylle den med uforglemmelige opplevelser og nye vennskap. Vi er klare til å skape den ultimate sommerleiren, men vi trenger DEG for å gjøre det til virkelighet. Som vanlig samarbeider vi med Elverum FHS og sammen skal vi tilby masse spennende aktiviteter og kult opplegg! Vi skal utforske naturen, delta i workshops og lytte til inspirerende og morsomme foredrag. Det finnes rett og slett ingen bedre måte å starte sommerferien på!

Men hva kan du egentlig forvente av denne leiren?

Vel, for det første legger NCFU stor vekt på å gi medlemmene muligheten til å møte andre som også lever med cøliaki, både lokalt og nasjonalt. På disse treffene kan du dele erfaringer, lære deg å føle deg trygg med din egen diagnose og ikke minst ha det utrolig gøy sammen. På sommerleiren vil du delta i et bredt spekter av sosiale, sportslige og kreative aktiviteter. Vi vil også legge vekt på erfaringsutveksling og hvordan man mestrer livet med cøliaki. Du kan forvente å møte opptil 80 deltakere i alderen 15 til 26 år.

Deltakeravgift:

Deltakelsen koster kun 1050 kroner hvis du melder deg på før 1. juni, og 1250 kroner etter denne datoen. Deltakeravgiften dekker opphold, mat og alle aktiviteter på leiren.
I tillegg dekker vi all reise over 500 kroner, slik at din totale kostnad for å delta på sommerleiren vil være maksimalt 1550 kroner, uavhengig av hvor i landet du reiser fra.
Her kan du lære mer om vår reiseutjevning og reiserefusjon.

Påmeldingsfrist:

Påmeldingsfristen er satt til 7. juni 2024
Ved avmelding blir ikke deltakeravgift eller reise refundert. Det kan gjøres unntak, med gode grunner som f.eks. akutt sykdom. Dette må meldes til oss snarest.

Fellesbuss:

For de som reiser med fly vil det bli satt opp en felles buss fra Oslo Bussterminal som vil gå via Gardermoen og videre til Elverum. Kostnaden for dette er kun 200 kroner for tur-retur, som kan inkluderes som en del av reisekostnadene som dekkes av reise refusjonsordningen! For de som ankommer Gardermoen med fly ønsker vi at dere bestiller fly med forventet ankomst senest 45 minutter før oppsatt buss til.

Onsdag:
Avreise Oslo Bussterminal:           13:00

Avreise Gardermoen:                     13:45

Ankomst Elverum skysstasjon      15.30

Søndag hjemreise:
Avreise Elverum FHS:                   12:30
Ankomst Gardermoen:                  13:45
Ankomst Oslo Bussterminal:        14:30

Reise

Reise skal bestilles iht. retningslinjene. Retningslinjene for refusjon finner du her.
Reiser må bestilles før 01.06.24. De som rykker opp fra venteliste eller melder seg på f.o.m 1. juni. må bestille reise innen 1 uke av påmeldingen. Reiser bestilt for sent vil ikke bli refundert.Ta kontakt om spørsmål tilknyttet dette.

 

Pakkeliste:
- Klær til inne- og utebruk - vær og vind har vi svært lite kontroll over! hot tips: sjekk yr.no
- Sovepose til blåtur (alle får sengetøy når vi sover på skolen)
-Klær du kan være aktiv i, aktivitet på søndag + evnt til workshops og fritid
Gode utesko (eks. joggesko)
                    skoene må kunne bli møkkete
- Slippers
- Pent tøy til festmiddagen
Vanlige brukssko
- Badetøy
- Undertøy og sokker
- Håndkle
- Liten sekk med plass til drikkeflaske og niste
- Et sett med ullundertøy (blåtur)
- Ullgenser
- Laken/liggeunderlag til blåtur
- Tannbørste, tannkrem og andre toalettsaker
- DEODORANT!!!!!!
- Shampoo/Balsam/Såpe
- Mobillader
- Solbriller og solkrem
- Eventuelle medisiner
- Myggspray/myggstift/ditt foretrukne antimyggmiddel!
- Forkle om du vil bake
- Powerbank og annet elektriske ting du har behov for
- Annet du føler du trenger for å ha det fint på leir!
- En stk tannpirker

Dette er virkelig en opplevelse du ikke vil gå glipp av. Meld deg på i dag og sikre deg din plass til årets mest minneverdige sommerleir med NCFU.

Vi gleder oss masse til å se deg der!