Vi skal være på Fjordslottet hotell i Fotlandsvåg. Vi legger opp til underholding og aktiviteter for alle så dette er en kjempefin mulighet til å bli kjent med andre NCFU'ere og organisajsonen vår. Vi håper DU vil være med uavhengig om du har vært med på mange treff fra før eller om dette blir ditt første!


Når må vi være på plass?

Det er best å ankomme til fellesbussen klokken 17.30 i Bergen sentrum. Dersom det er ønskelig, for eksempel på grunn av lang reisevei og problemer med å få tidlig nok fri fra jobben, er det mulig å komme senere. Da må du huske å ta kontakt med oss, slik at vi kan ordne med transport. 

Hvis du går på skole kan du søke om politisk fravær. Fyll ut dette skjemaet og send det til Synthia. 

Det viktigste er at du er på plass på hotellet klokken 09.00 lørdag 11.11

Vi avslutter møtet klokken 15.00 på søndag og vi er tilbake i Bergen sentrum ca klokken 16.00. Bestill reisen din slik at de passer med disse tidspunktene. 


Påmelding

Du finner skjema for påmelding nederst på siden. Fristen for påmelding er satt til 20. oktober.


Hvem kan delta? 

Alle medlemmer av NCFU har lov til å delta, komme med innspill og stemme på årets landsmøte. For å ha stemmerett må du ha betalt kontingenten din før landsmøtet. 


Hva koster det?

Det koster ingenting å delta på landsmøtet, og du får dekket reise. Husk at det holder ofte å reise med håndbagasje for en helg!

Les mer om reglene for å få dekket reise her. Reisen må være bestilt 3 uker før arrangementet, altså 20.oktober. 


Andre frister

Har du forslag til endringer av styringsdokumenter, som for eksempel vedtekter? Send dette til styret eller Synthia senest 26.oktober. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har spørsmål :)